Tallinna linnakantseleis tegutseb süstemaatiline sarikommentaator

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvuti.
Arvuti. Foto: Peeter Langovits

Postimehe kommentaariumis tegutseb süstemaatiline pealinna linnavõimu ülistav ja võimuerakondi kritiseeriv anonüümne kommenteerija. Postimehe arendusosakonna kinnitusel tulevad IP-aadressi põhjal kommentaarid Tallinna linnakantseleist.

Eile avaldatud Tallinna linnavalitsuse pressiteade pealinna sõiduplaanide sirvimiseks valminud mobiilirakendusest sai usinalt Tallinna linnakantselei töötajalt suisa kolm järjestikust kommentaari. Sarikommentaator kasutas eesnimedena Liid, Marit ja Antsu.

16.04.2013 11:48 Lii
põhimõtteliselt on ju hea kui saab sõidupealt vaadata päralejõudmise aega, eriti noored on ju nii läbematud ja kui nad nagunii on kogu aeg arvutis, siis lugegu sealt ka midagi kasulikku

16.04.2013 11:50 Mari
väga innovatiivne lahendus, keegi helistab ja küsib, millal kohale jõuad ja kohe on vastus olemas vat nii ja naa

16.04.2013 11:51 Ants
Tallinn on just õigesti asjadest aru saanud, kaasaegusus on selle nimi,

Artikkel «Savisaar sõitis Slovakkiasse tasuta ühistransporti reklaamima», mis avaldati 15. aprillil, sai juhi kiituseks järgmise kommentaari:

15.04.2013 11:15 mmyrzik
Mis mõttes reklaamima? Linnad teevad koostööd ja see ongi hea.

Ka Lasnamäe kiriku ehitus ei jää sarikommentaatori poolt tähelepanuta. Artikkel «Fotod: Lasnamäe kiriku kellade õnnistamine» pälvis järgmisesisulise kiituseavalduse:

08.04.2013 10:52 Liis
Väga tore, et inimesed tegelevad selle kiriku ehitamisega. Aitäh nendele!

Ja ennäe imet! Arusaama sellest, et halvas seisukorras tänavad asuvad ka mujal Eestis, ei külvagi mitte nende linnade kodanikud ise vaid jällegi linnakantseleist tulevad laviinkommentaarid:

03.04.2013 11:07 viljandi
nädalavahetusel Viljandis olles imestasin kui hullud saavad olla tänavad

26.03.2013 12:01 Ints
Ja seal Eesti osades, kus Keskerakond ei ole võimul, kas seal on teed korras või? Naljanina! Sa vaata ikka Tallinnast kaugemale ka. Teed ei saa enne korda, kui Toompea koalitsioonis midagi radikaalset ei muutu. Parts võiks küll alustuseks Harju tänavalt kuhugi sobivamale ametikohale siirduda.

26.03.2013 11:33 Olav
Minu eelistatuim erakond on Keskerakond.Tänan Edgar Savisaart, kelle kogemused, asjatundlikkus ja riigimehelikkus tagasid Tallinna linna juhtimise stabiilsuse!

25.03.2013 16:51 Miisu
Kahjuks ongi nii, et probleem pole ju ainult Tallinnas. Teed lagunevad igal pool üle Eesti, aga mujal pole televisiooni, mis neil siis viga on? Aga viga on see, et riik peaks andma kütuseaktsiisist 75% teedesse, aga annab reaalselt 35. Kuhu kaob ülejäänud? Vaat seda võiks Kiisler oma erakonnakaaslaselt minister Partsilt küsida.

19.03.2013 14:13 Riik ei jaga raha õiglaselt
Kui riik annaks kohalikele omvalitsustele kütuse aktsiisit laekuva õige protsendi, oleks Eesti teed korras. Aga riik pistab raha oma tasku ja jagab seda oma suva järgi. Seega riik on osaliselt ise süüdi, et linnades-valdades teed auklikud!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles