Tallinna teeaukude probleem saab leevendust: täna käivitati asfalditehased

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räämas Tallinn. Tallinn-Väike. Juurdeveo tänav.
Räämas Tallinn. Tallinn-Väike. Juurdeveo tänav. Foto: Mihkel Maripuu

Esimene suvist asfaltsegu tootev tehas käiviti täna ja kolm remondibrigaadi alustasid Lasnamäel tänavate freesimis- ja asfalteerimistöödega. Paralleelselt jätkub väiksemate avariiohtlike aukude remont talvise kuuma mustseguga.

«Täna ja homme tehakse suvise asfaldiseguga hooldusremonti Peterburi maanteel, Smuuli teel, Punasel tänaval ja Pinna tänaval,» ütles abilinnapea Kalle Klandorf.

«Samaaegselt jätkuvad öised tööd ka talvise kuuma mustseguga, sest  madalate temperatuuride tõttu suvist segu öötundidel paigaldada ei saa.»

Abilinnapea Klandorf  lisas, et alates 22. aprillist on lootust saada suvist asfaldisegu ka teistest asfalditehastest, mis võimaldab järk-järgult asendada kõikides brigaadides talviste segudega töötamine suvise asfaldiga.

Esimeses etapis, kuni 15. maini läheb esialgsete kavade kohaselt remonti veel Sõpruse puiestee Keskuse-Akadeemia ring ning osaliselt ka Räägu tänav ja Linnu tee ning ka Tihase ja Endla tänava vaheline lõik. Paldiski maanteel võetakse esialgu ette lõik Telliskivi tänavast Sõle tänavani.

Pärnu maantee esimese etapi hooldusremont on plaanis Tammsaare teest Viljandi maanteeni.

Tööde esialgses kavas on ka Narva maantee Pirita ristmik, Gonsiori- Kreutzwaldi ristmik. Sõle tänaval tehakse korda Sõle-Härjapea ja Kolde-Auna ning ka Sõle-Ädala piirkond. 15. maiks jõutakse osaliselt remontida Vabaduse puiestee, Liivalaia tänav, Tartu maantee, Peterburi tee ja Smuuli tee. Kavas on veel Ahtri, Tuukri, Jõe, Rannamäe tee ja Suur-Rannamäe tänav.

Käesoleva aasta hetkeseisuga on linnaeelarves hooldusremondiks vahendeid 4 026 172 eurot, millest I kvartalis kulub talvistele remonttöödele 1 700 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles