Metjer: vastane on tark

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Major Tõnis Metjer pühendas eile Postimehe arvamusportaalis lugejate küsimustele vastamiseks kaks tundi.
Major Tõnis Metjer pühendas eile Postimehe arvamusportaalis lugejate küsimustele vastamiseks kaks tundi. Foto: Aivo Vahemets

Kui palju on Camp Bastionis asukaid ja mis rahvusest nad on? Millised on teie elutingimused – kas saate iga päev duši all käia, kas suitsetada-juua lubatakse? Kuidas on lood internetiühendusega?

Camp Bastionis elab üle 20 000 eri rahvusest inimese. Siin on britte, ameeriklasi, taanlasi, pakistanlasi, indialasi jne. Elamistingimused on siin igati rahuldavad. Sõdurid elavad suurtes õhukonditsioneeridega telkides (kuni 10 inimest telgis), magatakse välivoodites.

Võimalused iga päev duši all käia on olemas, söömas käiakse suures ühissööklas ning kasutada on jõusaal. Suitsetada lubatakse, aga alkohol ja muud joovastavad ained on rangelt keelatud. Interneti jaoks on sõduritele sisse seatud väike ruum ühiskasutatavate arvutitega, mida vabal ajal võib külastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles