Tallinn alustas kevadist teeremonti

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smuuli tee oli üks esimesi, kus auklikud kohad freesiti ja korraliku asfaldiga täideti.
Smuuli tee oli üks esimesi, kus auklikud kohad freesiti ja korraliku asfaldiga täideti. Foto: Mihkel Maripuu

Esimesena hakkas tööle Tallinna Teede asfalditehas Betooni tänaval. «Nädala lõpus alustab tööd ka teine tehas, mis asub Harkus. Siis hakkab asfalti rohkem tulema. Selle ja järgmise nädala jooksul kavatseme nende kahe tehase abil teid remontida. Tallinnas ja lähiümbruses on kuus asfalditehast, mis kõik järgemööda tööle hakkavad,» rääkis abilinnapea Kalle Klandorf.

Eile pandi asfalti Peterburi teel, Smuuli teel, Punasel tänaval ja Pinna tänaval. «Esmajärjekorras parandatakse augud nendel tänavatel, kus liigub ühistransport. Kui me eelnevatel kuudel saime panna 12 brigaadiga 4000–5000 ruutmeetrit asfalti, siis asfalditehaste abiga saame teha 50 000 – 100 000 ruutmeetrit kuus. Loomulikult jäävad tööle ka mõned käsitööbrigaadid, mis töötavad väiksematel tänavatel. Aga nemad kasutavad nüüd samuti suvist asfalti,» lausus abilinnapea.

Samal ajal jätkub väiksemate, kuid siiski ohtlike aukude remont talvise kuuma mustseguga. Seda tehakse öösiti, kui temperatuur võib alla nulli langeda ja suvist asfaldisegu kasutada ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles