Lillelaada ajal tuvastati Järvamaal 71 väärtegu

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Politsei kontrollis Järvamaal Türi lillelaada ajal kolme päeva jooksul suurendatud jõududega avalikku korda ja liiklusseaduse nõuete täitmist, et vältida õigusrikkumiste toimepanekut, kokku tuvastati 71 väärtegu.

Politseioperatsioonil osalesid politseiametnikud Paide politseijaoskonnast ja Lääne
politseiprefektuuri korrakaitseosakonna preventsiooni- ja patrullitalitusest, kaasatud oli ka abipolitseinikke, vahendas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Väärteo toime pannud isikuid selgitati välja 71, millest 50 oli liiklusseaduse rikkujad.
Liiklusseaduse rikkujate hulgas oli neli juhtimisõiguseta ja neli alkoholijoobes  mootorsõiduki juhti ning seitse kiiruseületajat. Alaealisi õiguserikkujaid tabati 14, kellest 11 tarvitasid alkoholi.

Paide politseijaoskonna korrakaitsetalituse juhtivkonstaabel Üllar Küti sõnul möödus
läinud nädalavahetus Türi lillelaadal politsei hinnangul rahumeelselt, kuna laadaplatsil ei registreeritud ühtegi kuritegu ega muud tõsisemat sündmust.

Küll aga möödus nädalavahetus politseile töiselt, mida näitab Järvamaal tabatud õiguserikkujate arv. Kolm roolijoodikut tabati tänu tähelepanelike liiklejate vihjetele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles