Tartu hotell peab laienemisplaane

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu hotell plaanib lähiaastail avaturupoolsesse külge juurdeehitist, kus võiks olla spaa ja konverentsiruumid.
Tartu hotell plaanib lähiaastail avaturupoolsesse külge juurdeehitist, kus võiks olla spaa ja konverentsiruumid. Foto: Kristjan Teedema

Linnavalitsus algatas Soola 3, Kaluri 2 ja Väike-Turu 1 krundi detailplaneeringu koostamise, et kaaluda võimalusi Tartu hotelli hoonele juurdeehitise rajamiseks.

Osaühingu Kediiv ettepaneku järgi soovitakse hotellile rajada Väike-Turu tänava poolsesse külge kuuekorruseline juurdeehitis, mille ehitusalune pind on 600 ruutmeetrit. Juurdeehitise sokli- ja esimese korruse tasandit soovitakse kasutada parkimiseks.

Tartu hotelli ühe omaniku Aare Käära sõnul läheb majanduses seis üha paremaks ning kliente tuleb aina juurde. «Seetõttu tahame tuua juurde eelkõige hotelliga seotud funktsioone. Hotellitoad on meil juba olemas, aga näiteks spaa ja konverentsiruumid on puudu,» lausus Käära ning kinnitas, et nende järele on kliendid pidevalt küsinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles