Rokkides Kariibi merel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peeter Nelis jagab Postimehega oma elamusi viiepäevaselt laevakruiisilt «Cruise to the Edge» progerokisõpradele (vt ka cruisetotheedge.com).

Märtsi viimasel nädalal tõusime Fort Lauderdale’ist (USA Florida) kruiisilaeva MSC Poesia pardale, et alustada müstilist retke 1970. aastate progressiivse rockmuusika kuldaega.

Laev MSC Poesia on 2008. aastal valminud luksuslik alus, muusikalaevade Musica ja Orchestra järglane, mis mehitatud itaallastega ja mille ristis Sophia Loren. Internetist leitud arvustuste põhjal on kogenud ristlejad (20 kruiisi ja rohkem) valinud Poesia kõige ilusamaks ja stiilsemaks laevaks. Laeval vahetuvad regulaarselt kunstinäitused, kuid peamiseks tõmbenumbriks on muusikafestivalid. Peakontserdisaal Teatro Carlo Felice mahutab 1240 kuulajat ehk ligemale pooled reisijad (2550). Esinemiskohti leidub veel ja suurürituste ajaks püstitatakse välislava.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles