Vägivaldne pedofiil vabanes vanglast

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Krist.
Ain Krist. Foto: Mihkel Maripuu

Meedias end entusiastliku motomehena eksponeerinud, kuid laste vägistamises ja muudes rõlgetes kuritegudes süüdimõistetud Ain Krist vabanes täna vanglast, olles kandnud ära kogu talle mõistetud karistuse.

Kuna Kristi (46) karistusaeg lõppeb 21. aprillil, kuid see on puhkepäev, siis vabanes mees vanglast täna, vahendas ERR Uudised.

2009. aasta suvel mõistis kohus Kristile nelja aasta ja kaheksa kuu pikkuse vangistuse, mida arvestatakse tema kinnipidamisest 2008. aasta 21. augustist.

Harju maakohus mõistis Kristi süüdi vägivallatsemises, piinamises, oma sugukire korduvas vägivaldses rahuldamises väikelastega ning lastest räigete pornopiltide ja -videote tegemises.

Kristi uurinud seksuoloogide ja psühhiaatrite otsuse kohaselt väljendub tema kõrvalekalle nii pedofiilias, zoofiilias kui ka seksuaalses sadismis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles