TÄISTUND Henry Sildaru arvab, et suhtlus õe ja emaga ei taastu (24)

Elo Mõttus-Leppik
, «Täistunni» saatejuht
Copy
Vasakul: Henry ja Tõnis Sildaru koduhoovi ehitatud hüppemäe juures. Paremal: Kelly Sildaru annab intervjuud läbi pisarate.
Vasakul: Henry ja Tõnis Sildaru koduhoovi ehitatud hüppemäe juures. Paremal: Kelly Sildaru annab intervjuud läbi pisarate. Foto: «Täistund»

Vigursuusataja Henry Sildaru leiab, et ta ema ja õde Kelly on teinud palju asju, mida on keeruline heastada. Muu hulgas ei olevat ta Kelly valeütluste tõttu pääsenud eelmistele taliolümpiamängudele ja küsimärgi all olla ka järgmised.

Suure meediakära saatel algas esmaspäeval kohtuprotsess Eesti ühe edukama talisportlase Kelly Sildaru treenerist isa Tõnis Sildaru üle, keda süüdistatakse miljoni euro ulatuses tütre raha omastamises. Lisaks on Kelly süüdistanud oma isa vaimses ja füüsilises vägivallas, ning välja on tulemas ka film, mis heidab varju Tõnisele kui treenerile. Vanemate lahkumineku tõttu on pere lõhenenud kaheks – Kelly elab koos emaga ning Henry koos isaga.

«Viimased neli-viis aastat oleme kaameratest eemale hoidnud. Avalikkus teab, et mina olen see paha, aga tegelikult kannatab Henry. Keeruline on vaadata teda intervjuusid andmas, kui ta räägib spordist ja siis küsitakse, kuidas sa ema ja õega läbi saad. Otsustasime veidi kaarte avada, et Henrylt edaspidi seda koormust ära võtta,» räägib Tõnis, miks ta oli nõus Kanal 2 saatele «Täistund» intervjuu andma.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles