Poeg teeb otsustamise raskeks

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel annab poeg Marttile platsil tegutsemiseks näpunäiteid.
Avo Keel annab poeg Marttile platsil tegutsemiseks näpunäiteid. Foto: Andres Haabu

«Kui Martti poleks minu poeg, oleks otsuste langetamine sada protsenti lihtsam. Praegu on ikka nii, et kui otsustan tema kasuks, siis leidub neid, kes näevad selles lihtsalt eelistamist ja suur kisa hakkab pihta,» rääkis Avo Keel, kes nädal tagasi tüüris Tallinna Selveri võrkpallimeeskonna Eesti meistriks ja on lisaks ametis ka Eesti koondise peatreenerina. Martti Keel on aga Selveri põhisidemängija ja kuulunud kaks aastat ka Eesti koondisse.

«Tegelikult saan poega kiita – ta pole kunagi tulnud ja küsinud, millised on tema võimalused, vaid kuuleb asjadest täpselt samal ajal kui teisedki ehk meeskonna koosolekul,» jätkas Keel mängumehest pojaga suhte lahkamist. «Usun, et Marttil on omakorda raskem, kuna ta on minu poeg.»

21-aastane Martti Keel on isa arvamusega päri, kuid kinnitas samas, et on tema käe all juba piisavalt kaua mänginud ja seepärast ka survega harjunud. «Ilmselt saan ma ikkagi natuke rohkem vastu pead kui teised,» nentis ta. «Räägime võrkpallist väga palju, ka treeningutest ja mängudest vabal ajal – see ongi meie põhiteema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles