Umbjoobes ahistaja püüdis läheneda 11-aastasele tüdrukule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotod ajast, kui toidukauplus  hotelli ECOLAND juurdeehitusena valmis.
Fotod ajast, kui toidukauplus hotelli ECOLAND juurdeehitusena valmis. Foto: Toomas Huik

Laupäeval õhtul Mähel koos 11-aastase tütrega kodupoodi jalutanud Angelikat (nimi muudetud -toim.) tabas täielik šokk, kui tema väikesele tütrele püüdis läheneda umbjoobes mees.

«Mina ja mu 11-aastane tütar külastasime laupäeva õhtul umbes 18 – 19 ajal Viimsis Mähel  toidupoodi. Õues nägime meestekampa, kellelt kuulsime hüüdmist mu tütre välimuse kohta, a'la: vaata, milline ilus noor tüdruk,» jutustas ema.

Hiljem poes olles avastas murelik lapsevanem, et ka mees kambast, välimuse järgi umbes 25-35 a. oli samuti poodi tulnud. « Otsis kohe mu tütrega kontakti, seletas muudkui, kui ilus too on. Rääkis: musi, musi ja tegi suuga vastavaid liigutusi,» meenutas ema õudset kohtumist.

«Emana läksin mõistagi väga endast välja, aga mees ignoreeris mind ja isegi ütles, et ega ma sinuga ei räägi, mis õiendad,» rääkis naine.

«Teavitasin meest, et kas ta ikka saab aru, et tegemist on minu 11- aastase tütrega, süüdistasin, et ta on pervert ja arvatavasti ka pedofiil. Tema selle peale ainult käskis  vait olla ja piiras mu tütart edasi.»

Šokeeritud noorele emale tõttas aga intsidenti märgates appi poe turvamees, kes aitas asja lahendada ning umbjoobes mees visati kauplusest välja – Angelika on südikale turvamehele südamest tänulik.

Ecolandi Marketsi töötajate sõnul oli silmnähtavalt joobes mees tõepoolest koos sõpradega poodi sisenenud, kuid seal äärmiselt ebaadekvaatselt käitunud, ajanud ka kassa juures asju ümber ning töötajad sundisid mehe lahkuma.

Angelika sõnul on nii tema kui ka ta väike tütar juhtunust äärmiselt häiritud. «Kuna minu tütar ja paljud lähedal elavad lapsed külastavad seda kodupoodi ka ilma vanemateta, siis on mure nende pärast suur. Palun kõigil lastel, eriti noortel tüdrukutel selles piirkonnas väga tähelepanelik olla,» paneb naine lastele ja nende vanematele südamele.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles