Ahistaja: joobes mees kimbutas Mähel ka teist väikest tüdrukut!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnamäe tee kõrval avati 2,2 kilomeetri pikkune kergliiklustee.
Pärnamäe tee kõrval avati 2,2 kilomeetri pikkune kergliiklustee. Foto: Andres Haabu

Selgub, et eile Mähel kaupluses juhtunud lugu, kus laupäeva õhtul emaga koos poodi tulnud tüdruk langes joobes mehe tähelepanu ohvriks, pole kaugeltki üksikjuhtum - Postimehe kommentaariumis räägib samasugusest katsest veel üks lapsevanem!

Kommentaator pseudonüümi all Lapsevanem 2 kirjutab: «Meie pere liikus eile jalgratastega kella 19.05 ajal Ecolandi juurest mööda Pärnamäe teed, kui oranži jopega, pruunide juustega, prillidega, 28-32 aastane ilmselgelt alkoholijoobes mees astus ligi minust ca 200 meetrit eespool sõitnud kümneaastasele tütrele ja küsis: kuhu sa lähed,» kirjutab kommentaator. 

«Viitab väga sarnasele isikule. Kas kellelgi on veel olnud sarnaseid juhtumisi? Kui nii, siis tuleb politseile teada anda, et selline isik siinkandis ringi luusib,» leiab lapsevanem.

Põhja prefektuurist soovitati lapsevanematel taolistest juhtumitest kindlasti politseile teada anda ning kinnitati, et politsei suhtub juhtumitesse väga tõsiselt.

Hea lugeja, anna teada: kas oled sealkandis kahtlast isikut märganud lastele lähenemas?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles