EÜLi juhatuse esimeheks valiti Sigrid Västra

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sigrid Västra.
Sigrid Västra. Foto: EÜL

Eesti Üliõpilaskondade Liit valis täna Tallinna Ülikoolis toimunud volikogu istungil enda uueks juhatuse esimeheks Sigrid Västra Tallinna Tehnikaülikoolist.

«Näen, et täna puudub EÜLis ühine innukus. Kõrgharidusreformiga mindi läbi tule ja vee, kuid igaüks erinevat rada pidi,» ütles Sigrid Västra. «Oluline on, et kõik tudengiesindajad seisaksid ühiste seisukohtade eest. Vaid nii saame tagada selle, et rakenduv kõrgharidusreform täidab oma eesmärki,» lisas Västra.

Juhatuse aseesimeheks valiti Johann Peetre Tallinna Ülikoolist. Teine juhatuse aseesimees valitakse 16. juunil toimuval volikogu istungil.

Sigrid Västra on varasemalt olnud Viimsi keskkooli õpilasesinduses ning alates 2009. aastast olnud tegev Tallinna Tehnikaülikooli üliõpilasesinduses.  

Uue juhatuse ametiaeg algab 1. juulil ning kestab 30. juunini 2015.

EÜL on 1991. aastal asutatud üliõpilaste katusorganisatsioon, mis esindab Eesti tudengkonda. EÜLi peamine eesmärk on esindada Eesti üliõpilaste hariduslikke, kultuurilisi, majanduslikke ja sotsiaalseid huve ning kaitsta tudengite õigusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles