Patrullauto tuleb maale ootamatult

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luunja vallale patrullteenust osutava turvafirma USS Security Eesti Lõuna regiooni turvatöötaja Dmitri Polischuk tegi eelmisel nädalal väikse peatuse Luunja bussijaama juures. Seekord oli kõik korras, aga mullu lõhkusid noored seda kohta mitu korda.
Luunja vallale patrullteenust osutava turvafirma USS Security Eesti Lõuna regiooni turvatöötaja Dmitri Polischuk tegi eelmisel nädalal väikse peatuse Luunja bussijaama juures. Seekord oli kõik korras, aga mullu lõhkusid noored seda kohta mitu korda. Foto: Margus Ansu

Ei tea, mis kell, aga mitu korda ööpäevas sõidab Luunjast, Lohkvast ja Kavastust läbi turvafirma valge-kolla­­sekirju auto. Nii käib see tuleva kevadeni, sest Luunja vald tellis esimese omavalitsusena Tartumaal oma valdustesse patrullteenuse.

«Kõik on korras,» teatas Luunja bussijaamas väikse peatuse teinud turvafirma USS Security Eesti Lõuna regiooni turvatöötaja Dmitri Polischuk ja sõitis edasi.

Kas elu Luunja vallas on tõesti nii hulluks läinud, et tuli turvafirma palgata?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles