Vale toestusega rinnahoidjaga treenimine teeb naisele liiga

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordipesu disain on lihtne, et vältida seesuguste õmbluste ning iludetailide kasutamist, mis võivad higistades hakata hõõruma või tekitada allergilise reaktsiooni. Pildil on rinnahoidjate toestus vasakult: medium, high, light, high.
Spordipesu disain on lihtne, et vältida seesuguste õmbluste ning iludetailide kasutamist, mis võivad higistades hakata hõõruma või tekitada allergilise reaktsiooni. Pildil on rinnahoidjate toestus vasakult: medium, high, light, high. Foto: Adidas, Nike

 80 protsenti naistest valib vales suuruses või harrastatava spordiala jaoks mitte sobiva spordirinnahoidja.


Sama oluline kui on leida vastavalt treeningule õige jalats, on naisterahvale tähtis kanda sobivat spordirinnahoidjat.

Spordirõivaste tootja Adidase turundusjuhi Evelin Pae sõnul teeb 80 protsenti naistest trenni vale rinnahoidjaga – näiteks valitakse liiga väike või liiga suur rinnahoidja või siis ei mõelda läbi, millise spordiala jaoks seda vaja on. Enamasti ostetakse üks universaalne spordirinnahoidja nii intensiivseks aeroobikatreeninguks kui ka rattasõiduks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles