Uus tee ujub ära

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laeva jõe vesi voolab praegu suure kohina ja mühinaga üle Valmaotsa–Palupõhja tee, mis remonditi eelmisel aastal. Nüüd on suurvesi sellelt teelt minema viinud osa killustikust.
Laeva jõe vesi voolab praegu suure kohina ja mühinaga üle Valmaotsa–Palupõhja tee, mis remonditi eelmisel aastal. Nüüd on suurvesi sellelt teelt minema viinud osa killustikust. Foto: Margus Ansu

Laeva soos jõhvikal käivatele inimestele tuttav Valma­otsa–Palupõhja tee on jälle vee all, kuigi seda remonditi mullu ja ehitati kõrgemaks. Teele tuleb veel truupe ehitada, kinnitas eile projekteerija esindaja.

«Siin on nagu kosk, kõik kohiseb ja mühiseb nagu suurvee ajal ikka,» kirjeldas Valmaotsa–Palupõhja tee esimese otsa olukorda looduskaitseühingu Kotkas projektijuht Tiina Oetjen. «Vahe on aga selles, et enne tee remonti voolas vesi ilusti üle tee, nüüd läheb koos veega ka tee minema.»

Nii ongi, kaugele üle kallaste ajava Laeva jõe vesi on kogunenud paremat kätt kõrgeks tõstetud teeperve taha nagu paisu taha ning kohiseb sealt üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles