Pegasus läks suveks uuele rentnikule

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ropka sadama kai ääres seisev Pegasus saab enne algavat hooaega viimast lihvi. Laeva kapten Rainer Napits ütles, et sel suvel võiks laeval kõlada ka elav muusika.
Ropka sadama kai ääres seisev Pegasus saab enne algavat hooaega viimast lihvi. Laeva kapten Rainer Napits ütles, et sel suvel võiks laeval kõlada ka elav muusika. Foto: Margus Ansu

Tartu Sadamale kuuluv mootorlaev Pegasus alustab oma viiekümne viiendat hooaega värske ilme ja uue rentnikuga, kes lubab uuendada kohvikut ning peibutada reisijaid elava muusikaga.

«Oleme tulnud, et jääda,» lausus OÜ Seto Line Reisid omanik ja juhatuse liige Toomas Sein, kes võttis Pegasuse tänavuseks hooajaks rendile. Ta tunnistas, et tahtis laeva Rein Kilgi firmalt möödunud sügisel ära osta, kuid järjest kõrgemaks kruvitud hinna tõttu jäi tehing katki.

«Eks see hooaeg näitab, kas sellel on mõtet, aga ideid on palju,» lausus Sein. Tänavust hooaega on plaanis alustada mai alguses, kuid palju sõltub Emajõe veetasemest. Praegu käib Ropka sadamas laeva värvimine ja ümberehitus. Näiteks laeva ahtriossa ehitatakse väike lava, kus saaksid esineda ansamblid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles