Vanalinna päevade ajaks suletakse mitu tänavat

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martsipani- ja šokolaaditurg Harju tänaval.
Martsipani- ja šokolaaditurg Harju tänaval. Foto: Peeter Langovits.

Linnavalitsuse otsusega keelatakse 30. maist kuni 6. juunini toimuvate vanalinnapäevade ajaks sõidukite liiklus ja parkimine mitmel vanalinna tänaval.


4.-6. juunini on kella 9-17 on autodele suletud Vene tänava lõik Viru tänavast kuni Vene tn 15 asuva Vanalinna Hariduskolleegiumi Kunstimajani.


30. maist kuni 6. juunini pole autodel asja Niguliste tänavale ning 30. maist kuni 6. juunini kella 9-19 Harju tänava lõigule, mis jääb Vana-Posti tänava ja Raekoja platsi vahele.

Nendel aegadel saavad Niguliste tänava, Harju tänava ja Vene tänava elanikud, kelle elukoht on rahvastikuregistris registreeritud nimetatud tänavatel ja kellele on väljastatud nimetatud tänavale elaniku sõiduki soodushinnaga parkimiskaart, tasuta parkida parkimislubade alusel Mere puiestee tasulises kinnises parklas Väike Rannavärava 6, Rannamäe teel Balti jaama kõrval asuvas parklas või naaberpiirkonna tänavatel, kus parkimine ei ole keelatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles