Hiiumaal toimus üle kolme aasta autovargus

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Toomas Huik

Hiiumaal toimus neljapäeva öösel üle kolme aasta esimene autovargus, kui Kõrgessaare vallas Kõpu külas talu hoovist ärandati sõiduauto.

Auto leiti päev hiljem ja kahtlustatavana peeti kinni 26aastane mees, kirjutab Hiiu Leht. Kahju on selgitamisel ja juhtunu kohta algatas politsei kriminaalasja.

Viimane autovargus oli Hiiumaal peaaegu kolm aastat tagasi, 2010. aasta juunis, kui Käina vallast ärandati töökoja hoovilt sõiduauto BMW X5, millega põhjustati Heltermaa-Kärdla-Luidja maantee 35. km liiklusõnnetus.

Kärdla politseijaoskonna piirkonnaülem Avo Kail ütles, et Hiiumaal on autode ärandamine harv juhus ja enamasti on tegemist joobes juhtidega, kel võõra autoga vaja sõita punktist A punkti B. Tema andmetel võeti seegi kord Kõpust võõras auto selleks, et kütusest tühjaks jooksnud kaubikbuss, millega Kõppu tuldi, tagasi Kärdlasse transportida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles