Kiige püstitamisega on tuli takus

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval läks vaja maasturit ja 30 inimest, et kiigepuu püsti tõsta. Eile hakkasid supilinlased kinnitama kiigeteljele aisasid ning enne laupäeva tuleb teha ka kiikujatele jalgealune raam.
Pühapäeval läks vaja maasturit ja 30 inimest, et kiigepuu püsti tõsta. Eile hakkasid supilinlased kinnitama kiigeteljele aisasid ning enne laupäeva tuleb teha ka kiikujatele jalgealune raam. Foto: Kristjan Teedema

Supilinna päevad on tasapisi juba käima läinud, kuid peoplatsi uusim atraktsioon – külakiik – vajab veel hulga töötunde. Laupäeval peab aga kiikuda saama, sest nii on kirjas festivali kavas.

Kiige ehitamist juhendab supilinlane Tarmo Lillo, kes püstitas paari aasta eest rahvatantsijate abiga oma esimese kiige Mäksa vallas asuva Äärekopli talu maadele.

Vanu Supilinna fotosid sirvides märkas ta neil samuti kiike ning festivali korralduskomiteele välja käidud mõte võeti soojalt vastu. Tööks vajaliku raha, materjalid ja linnavalitsuse loa hankis juba Supilinna seltsi esimees Mart Hiob.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles