Arendaja omavolitses Supilinnas võõras aias

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oa 10c kortermaja ehitustellingud on naabri maal. Tüli keskmes olev kreegipuu (pildi keskel) oli maja seina ääres.
Oa 10c kortermaja ehitustellingud on naabri maal. Tüli keskmes olev kreegipuu (pildi keskel) oli maja seina ääres. Foto: Margus Ansu

Kas maha saeti mõttetu võsa või lapsepõlve meenutav armas kreegipuu, on vaatenurga erinevus Oa tänava kortermaja ehitusest puhkenud suures tülis. Väljaspool kahtlust on, et ehitustellingud pandi võõrasse aeda ilma loata.

Õed Kärt ja Aet Rebane vaatasid Oa 10b krundil garaaži asemele kortermaja kerkimist vastumeelselt ennegi, sest uue maja aknad avanevad nende aeda. Varem oli garaaž krundi piiriks, nüüd on seal kahekorruseline uuselamu.

Eelmise nädala reedel tõusis aga suur tüli, kui Rebaste aeda aadressil Herne 21 pandi üles tellingud – luba küsimata. Aga mis veel hullem, maha oli saetud kreegipuu, mis oli aias kasvanud terve igaviku ja õdedele emotsionaalselt tähtis. Peale selle oli maha saetud hekikuuski ja maha võetud piirdeaeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles