Video: vihmasabin Veteranirockile tulekut ei seganud

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veteranipäeva puhul korraldab kaitsevägi 23. aprillil algusega kell 18.30 Tallinna Vabaduse väljakul Veteranirocki. Tasuta kontserdil esitavad Singer Vinger, Terminaator, Ultima Thule ja Tõnis Mägi selleks päevaks tehtud kava.
Veteranipäeva puhul korraldab kaitsevägi 23. aprillil algusega kell 18.30 Tallinna Vabaduse väljakul Veteranirocki. Tasuta kontserdil esitavad Singer Vinger, Terminaator, Ultima Thule ja Tõnis Mägi selleks päevaks tehtud kava. Foto: Peeter Langovits

Täna Tallinnas Vabaduse väljakul alanud Veteranirock on veteraninädala üks tippsündmusi. Sel päeval tunnustatakse neid mehi ja naisi, kes on sõjalistel operatsioonidel kodust kaugel tugevdanud Eesti julgeolekut ja rahvusvahelist tõsiseltvõetavust.

Kell 19 alanud Veteranirock meelitas Vabaduse väljakule inimesed Eesti veteranbändide muusikat kuulama vihmast hoolimata. Pool tundi enne ETV teleülekande algust (kell 19) sadas Tallinnas veel ladinal vihma. Tund aega hiljem hüppasid Vabaduse väljaku esireas hallist ilmast hoolimata nii noored kui vanad.

Veteranipäevaga luuakse uus traditsioon, mille eesmärk on väärtustada veterane ja nende lähedasi. Veteranipäev on Jüripäev 23. aprill.

Veteranirockil esinevad Singer Vinger, Ultima Thule ja Tõnis Mägi ning Terminaator. Kaasesinejad on Rahvusooper Estonia Poistekoor ja Tallinna Kammerorkester. Sõnavõttudega esinevad veteranid, kaitseväe juhataja ja kaitseminister. Toimub laskmisvõistluse parimate autasustamine ning veteranide toetussümboli konkursi tulemuste teatavakstegemine. Õhtujuht on Hannes Võrno.

Vaata videot Singer Vingeri loost «Kodusõda».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles