Maalehe peatoimetajaks soovib kümme inimest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Juuni lõpus ametist lahkuva Sulev Valneri asemel pürgib Maalehe peatoimetajaks kümme inimest.  «Oleme kindlad, et leiame nende hulgast Maalehele hea peatoimetaja,» ütles ASi Maaleht juhatuse esimees Kadi Lambot. «Otsuse avalikustame juuni keskel.»


Valner teatas aprillis, et lahkub 28. juunil omal soovil lehe juhi ametikohalt. Valner soovib umbes aastaks aja maha võtta, kuna on ligi kümme aastat tegutsenud Eesti ajakirjanduses juhtival kohal.



Valneri sõnul kavatseb ta umbes aastaks minna Võrumaale oma isatallu. «Vaevalt ma seal vilja- või loomakasvatusega tegelema hakkan, soov on lihtsalt aeg maha võtta,» lausus ta.


Peatoimetaja kinnitusel ei ole tegemist tuju ajel tehtud otsusega, vaid see mõte on tal peas juba pikemat aega.



Sulev Valner töötab Maalehe peatoimetajana 2007. aasta septembrist. Aastatel 2004–2007 oli ta Eesti Raadio juhatuse liige. Kuni aastani 2004 oli Valner kuus aastat Maalehe peatoimetaja.



Märtsis oli Maalehe tiraaž 43 000 eksemplari ning see väljaanne on ainsana suurtest lehtedest oma tellijate arvu tänavu kasvatanud. Maaleht kuulub 2007. aastast Ekspress Gruppi. Leht hakkas ilmuma 1987. aastal. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles