Võitmiseks peab sekretär õigesti reageerima

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katri Randmaa Pärnumaa kutsehariduskeskusest oli kutsemeisterlikkuse võistlusel raskes olukorras: näitleja Andres Oja mängis oma Veerat otsima tulnud segaduses vanameest, keda tabas sekretäriga rääkides tõsine terviserike.
Katri Randmaa Pärnumaa kutsehariduskeskusest oli kutsemeisterlikkuse võistlusel raskes olukorras: näitleja Andres Oja mängis oma Veerat otsima tulnud segaduses vanameest, keda tabas sekretäriga rääkides tõsine terviserike. Foto: Kristjan Teedema

Mida hakata peale lobapidamatuse all kannatava müügimehega, vanainimesega, kes su laua juures minestab, või tülika telereporteriga? Ja seda kõike ajal, kui sul on vaja ülemusele kiiresti protokoll koostada.

Eilsel kutsemeisterlikkuse võistlusel «Tippsekretär» pidid tulevased juhiabid rinda pistma just selliste keeruliste olukordadega ning mõistagi tegema seda viisakalt, professionaalselt ja viie minuti jooksul.

Võistlejatest pingelisem võis olukord olla vaid näitleja Andres Ojale, kes pidi korraldajate etteantud lugude põhjal improviseerima 22 rolli. Nende ainus ühine joon oli järjekindel soov sekretäriga suhelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles