Uued keskused otsivad ehitamiseks raha

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endise Tallinna lihakombinaadi krundil Peterburi tee alguses peaks kahe aasta pärast valmima Pro Kapitali arendatav, seni veel nimetu kaubanduskeskus.
Endise Tallinna lihakombinaadi krundil Peterburi tee alguses peaks kahe aasta pärast valmima Pro Kapitali arendatav, seni veel nimetu kaubanduskeskus. Foto: Andres Haabu

Kui esialgu plaanis E.L.L. Kinnisvara Narva maantee ja Smuuli tee ristumiskohta kerkiva Panorama City nimelise kaubanduskeskuse valmis saada 2014. aasta kevadel, siis nüüd on tähtaega aasta võrra edasi nihutatud. Samale ajale planeeris Peterburi teele kavandatava keskuse avamise ka Pro Kapital, ent nagu firma juht Allan Remmelkoor tunnistas, on ka seda tähtaega aasta võrra kaugemale lükatud.

Mõlemad arendajad tahavad tänavu suvel ehitusega peale hakata, kuid praegu pole veel kummalgi pankadega rahastuses kokkulepet.

«Töö finantseerimise kallal käib. Pankadega on läbirääkimised käimas. Nad on öelnud summad, millega on nõus sisse tulema, aga kõiki lepinguid pole alla kirjutatud,» märkis Remmelkoor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles