Edu toob emotsioon

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Su nägu kõlab tuttavalt» edu võtmeks on osalejad, kes kaasalöömist naudivad, usub TV 3 tegevjuht Priit Leito. Pildil eelmisel pühapäeval eetrisse läinud parodistid.
Saate «Su nägu kõlab tuttavalt» edu võtmeks on osalejad, kes kaasalöömist naudivad, usub TV 3 tegevjuht Priit Leito. Pildil eelmisel pühapäeval eetrisse läinud parodistid. Foto: TV 3

Telekanali TV 3 kevadine suurprojekt «Su nägu kõlab tuttavalt» saavutab nädalast nädalasse vapustavaid reitinguid, hoides viimastel nädalatel vaatajate hulka üle veerandi miljoni piiri.

Möödunud pühapäeval jälgis populaarset paroodiasaadet uuringufirma TNS Emor andmetel 272 000 televaatajat, teisele kohale jõudnud ETV «Õnne 13» jäi alla 80 000 vaatajaga. Samas suurusjärgus edu kestab juba nädalaid.

«Kindlasti lootsime edu, aga et sellest tuleb selline saade, millesarnast TV 3s vist umbes kuus aastat olnud pole, seda ei osanud küll ette näha,» rääkis TV 3 tegevjuht Priit Leito, kelle sõnul on hittsaade suurendanud kogu kanali vaadatavust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles