Politseil tuli Veteranirockil lärmajate taltsutamiseks jõudu kasutada

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestis esimest korda tähistatud veteranipäeva kontserdil Vabaduse väljakul pidi kahe valjuhäälselt korda rikkunud mehe korralekutsumiseks sekkuma politsei.

Ühe pealtnägija sõnul püüdsid turvatöötajad lava eest minema viia purjus meest, kes ei pidanud vajalikuks kuulata kaitseminister Urmas Reinsalu sõnavõttu, kirjutab Õhtuleht.

«Ta oli kohe lava ees ja karjus midagi, aga mida täpselt, ma ei kuulnud. Siis tuli juba politsei meest korrale kutsuma,» räägib pealtnägija.

Hääleka käitumisega häiris inimesi teinegi kuraasikas tegelane. Et kumbki joomavend turvatöötaja korraldustele ei kuuletunud, kutsuti appi politsei, kes mõlemad kainenema toimetas.

Kui need kaks ülemäära alkoholi rüübanud vennikest välja jätta, möödus Veteranirock politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Helen Uldrichi sõnul politseile rahulikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles