Trammikoristajaks pürgib üle 600 inimese

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna trammipargis eile korraldatud tööbörsil jooksid sajad inimesed tormi laudade juurde, et saaks töö saamiseks ankeeti täita.
Tallinna trammipargis eile korraldatud tööbörsil jooksid sajad inimesed tormi laudade juurde, et saaks töö saamiseks ankeeti täita. Foto: Mihkel Maripuu

Eile trammipargis toimunud sotsiaalsete töökohtade tööbörsil esitas töölevõtuavalduse 626 inimest.


Juunis annab Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondis (TTTK) tööd 40 inimesele ühissõidukite koristajatena, septembrist saavad reisisaatjatena tööd veel 360 inimest, teatas Raepress.

Linnapea Edgar Savisaare sõnul on Tallinn on esimene omavalitsus Eestis, mis loob selliseid töökohti. «Eile kohale tulnud huviliste suur hulk näitas kõnekalt, millisesse olukorda on praeguseks jõutud, kui nii massiliselt ollakse valmis kõige lihtsamaks ja vähetasustatud tööks. Loodan, et peaminister nägi vähemalt teleuudiste vahendusel, millises raskes olukorras on suur hulk inimesi ja teeb sellest nii lisaeelarve kui koalitsioonikõneluste läbirääkimistel konstruktiivseid järeldusi,» ütles Savisaar.

TTTKs saab tööd ühtekokku 400 inimest, abipaketi raames loodavatele sotsiaalsetele töökohtadele värvatavad 40 koristajat alustavad tööd juba 1. juunist, 360 reisisaatjat saavad TTTKs tööd alates 1. septembrist.

Reedel, 22. mail kella 14-16 toimub samalaadne tööbörs Tallinna Autobussikoondises Kadaka tee 62a.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles