Kevadpäevad kärbivad unetunde

Marju Himma-Kadakas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevase hambaarstina teab Katre Kipper, et otium reficit vires (puhkus taastab jõudu), ning pärast pildil poseerimist vahetab ta eelmise Villemi välja, ronides ise Villemina kiigele. See on päeva kõige rahulikum puhkehetk.
Tulevase hambaarstina teab Katre Kipper, et otium reficit vires (puhkus taastab jõudu), ning pärast pildil poseerimist vahetab ta eelmise Villemi välja, ronides ise Villemina kiigele. See on päeva kõige rahulikum puhkehetk. Foto: Margus Ansu

Esmaspäeval valgub linn täis üliõpilasi ning õhk on paks tudengivaimust. Kultuuriklubi on 146 kevadpäevade üritust juba pool aastat ette valmistanud. Milline oli aga tudengipäevade peakorraldaja päev täpselt nädal enne kevadpäevi? 

Äratuskell tiriseb kell 6.30. Katre Kipper, Tartu kevadpäevade projektijuht, lubab endale veel pool tundi pikutamist. Siis kiirelt üles ja kooli. 8.15 algab loeng Maarjamõisas – kirurgia.

Katre Kipper õpib hambaarstiks. Neljanda aasta kevadsemester ei luba puududa üheltki loengult, isegi kui korraldad Tartu üht suurimat tudengiüritust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles