Abilinnapea Klandorf rehvi lõhkunule: õpi sõitma!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf.
Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf. Foto: Mihkel Maripuu

Sotsiaalvõrgustikus Facebook kütavad Tallinna katkised tänavad kirgi: löökaugus autorehvi lõhkunud ja sellest oma Facebooki seinal kirjutanud ettevõtja Raivo Heinale postitas avalikult vastuse ka Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf, kes teatas, et Heinal tuleks õppida sõitma.

Ettevõtja oli seesugusest suhtumisest äärmiselt jahmunud. «Kalle, Teie vastus on naeruväärne. Ma olen 30 aastat roolis olnud ja selle aja jooksul vast lõhkunud kokku aukudes 6–7 rehvi. Sellest vaid üks on kindlasti pandav nooruse, kogenematuse ja uljuse peale 20 aastat tagasi! See on lihtsalt nii kahetsusväärne ja kurb, missugune suhtumine teil on! Üleolev, ülbe, aga see on ju kogu teie seltskonnale omane,» kirjutab Hein kommentaari vastuseks.

«Selle asemel et kahetsust tunda, kaasa tunda või öelda, millal kasvõi toosama tänavajupp ära plommitakse, naeruvääristab ta mind ja ütleb, et pean sõitma õppima. Ei tea, kas slaalomit? Ja see on meie abilinnapea, kes on minu ja meie raha eest seal toimetamas ning vastutab tänavate eest! Pea 30 aastat olen roolis olnud ja nüüd selgub, et siis ei oska sõita? Äkki peaks lendamist hoopis õppima hakkama?» on Hein irooniline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles