Pildikesi ämmadest ja äiadest

Sirje Niitra
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeritsate laiendatud perekond, kus kõik omavahel hästi läbi saavad: vasakult Annely oma abikaasa Ristoga, Meelis elukaaslase Kristiinaga, isa ehk äi Maido, ema ehk ämm Külli ning jalgpallur Marko. Eesreas lapsed: Erki, Mia ja Sten. Pildilt puuduvad pesamuna Markus ja vanaisa Ants.
Meeritsate laiendatud perekond, kus kõik omavahel hästi läbi saavad: vasakult Annely oma abikaasa Ristoga, Meelis elukaaslase Kristiinaga, isa ehk äi Maido, ema ehk ämm Külli ning jalgpallur Marko. Eesreas lapsed: Erki, Mia ja Sten. Pildilt puuduvad pesamuna Markus ja vanaisa Ants. Foto: Küllike Rooväli

 Kogemusi ämmade ja äiadega suhtlemisest on väga erinevaid, kusjuures sugugi ei vasta tõele, nagu võiksid ebameeldivusi tekitada ainult ämmad – vahel ilmutavad ka äiad uskumatut jäärapäisust.

Kahe esimese näite puhul kasutame pererahu tagamiseks ehk arusaadavatel põhjustel kõigest väljamõeldud eesnime.

«Minu ämmad on ses mõttes täiesti üht tüüpi, et üksiku poja emana on nad harjunud oma poega pigem oma meheks pidama ja minul on tulnud nendega võidelda armastuse pärast,» rääkis teist korda abielus olev Margit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles