Suhtekorraldajate suurima käibe saavutas Corpore

Andrus Karnau
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Meelis Kubitsa ja Allar Tankleri büroo Corpore näitas koos kirjastuse ja konverentsikorraldusega mullu käibeks 1,5 miljonit eurot. Neist jäi napilt maha büroo Hamburg ja Partnerid, kes muu hulgas nõustas mullu riiki elektrituru avamisel.

«Eesti praegust suhtekorraldusmaastikku iseloomustavad kaks üsna vastandlikku suundumust. Ühelt poolt tegutsevad võimalikult laia kommunikatsiooniteenuste paketti pakkuvad agentuurid. Teisalt on turule tulnud agentuure, kes nõustavad ainult ühes valdkonnas: näiteks valitsussuhetealase nõustamise või sotsiaalmeedia lahenduste alal,» kommenteeris kommunikatsioonibüroo JLP omanik Kristi Liiva.

Liiva sõnul on spetsialiseerunud agentuuri eelis oma valdkonna põhjalik tundmine, universaalteenust pakkuva agentuuri pluss aga parem kliendi tundmine tänu pikaajalisele koostööle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles