Tallinna ralli korraldajad soovivad Vataneni võistlema

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mais sõidetava Tallinna ralli peakorraldaja Toomas Ristlaane sõnul üritavad nad saada võistluse starti ka Eesti Autospordiliidu soomlasest presidenti Ari Vataneni või tema poega Maxi. «Praegu on võimalused umbes pooleks,» kinnitas Ristlaan.

Juhul kui 1981. aastal maailmameistriks kroonitud ja täna oma 61. sünnipäeva tähistav Vatanen nõustubki kahe nädala pärast ralliautosse istuma, teeks ta ilmselt kaasa vaid esimestel kiiruskatsetel. Varemgi Eestis võistelnud Max Vatanen osaleks aga kogu kahepäevasel rallil.

Pärast aastast vaheaega kuulub Tallinna ralli taas Eesti meistrivõistluste arvestusse ning varasemaga võrreldes on lisandunud uusi kiiruskatseid. Tallinnaga seob võistlust see, et 10. mail sõidetakse esimene kiiruskatse Tallinna lauluväljakul. Seejärel siirduvad aga rallimasinad Laitse ja Vasalemma ümbrusesse. Laitse rallipargis on ka kinnine parkla ja hooldusala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles