Eesti MMA-võitleja annetas matšitasu lastekodulastele

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädal tagasi Rocca al Mare suurhallis peetud sportliku vabavõitluse liiga üritusel Raju 11 tegi 29-aastane Dmitri Ivanov väikestviisi ajalugu, saades kirja esimese diskvalifitseerimise Raju ja Eesti MMA ajaloos. Nimelt tegi Ivanov keelatud võtte ja seetõttu kuulutati võitjaks itaallane Leonardo D’Auria.

Matšis pettunud, otsustas Ivanov saadud matšitasu ära annetada. «Ma ei jäänud matši ja selle otsusega rahule, tekkis mõte, et annetan raha ära,» meenutas Hollandis treeniv Ivanov. «Alguses ma veel ei teadnud, kuhu, aga kuna mul tüdruk käib kirikus, siis ta rääkis, et neil kogukonnas korraldatakse suviti lastekodulastele laagrit ja seekord ei olnud teada, kas saadakse raha kokku.»

Nii annetaski Ivanov seekordse Raju tulu Elava Vee Kogudusele. Täpset summat ei soovinud ta avalikustada, kuid selle raha eest saab koguduse pastori abikaasa Brenda Mit­chelli sõnul suvel Prangli saarel peetavasse laagrisse minna 11 Maarjamäe lastekodus elavat last. «Kuna mul endal polnud ka kõige rikkam lapsepõlv, ma ei elanud mingis luksuses, polnud mul kahju seda raha annetada,» sõnas Ivanov, kes püüab alati võimalusel abivajajaid aidata. «See tekitab hea enesetunde, kui saan kellelegi abiks olla või head teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles