Kullamäe: pampersid jäid seekord kuivaks

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Ingram vedas Rocki kohe käima, Kaido Saksa panusest jäi aga Tarva jaoks väheks.
Justin Ingram vedas Rocki kohe käima, Kaido Saksa panusest jäi aga Tarva jaoks väheks. Foto: Margus Ansu

«Mul on hea meel, et pampersid jäid kuivaks. Saan neid ka järgmine mäng kasutada, nii tuleb odavam,» torkas Tartu Rocki korvpalliklubi peatreener Gert Kullamäe pärast Eesti meistriliiga poolfinaali avamängus Rakvere Tarva üle saadud seljavõitu. Kullamäe viitas mõned päevad tagasi Tarva peatreeneri Andres Sõbra öeldule, et Rocki treenerid peaksid endale poolfinaalide ajaks paki pamperseid muretsema. Sellised naljad käivad ühe tõelise play-off-seeria juurde.


 

Kullamäe sõnul polnud tal põhjust muretsemiseks mängu eel ega ka mängu ajal. Ta teadis, et meeskond on viimasel ajal hästi treeninud ja hooaja otsustavamateks mängudeks valmis. Sõber oli siiski veidike teist meelt. «Nad (Rock – toim) olid alguses täitsa närvis ja esimesed 20 minutit käis tõeline thriller. Aga hakkasime ise tõmblema ja ei pannud omi asju ära,» hindas Rakvere loots mängu algust. «No kui Andres nii arvab, küllap siis nii ka oli,» kostis Kullamäe seepeale naerdes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles