Supilinlased panid käima päikesekella ja külakiige

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesele kiikumisele andsid lauluga hoogu üliõpilasteatri näitlejad Peeter Piiri (esiplaanil vasakult), Enor Niinemägi ja Sven Paulus.
Esimesele kiikumisele andsid lauluga hoogu üliõpilasteatri näitlejad Peeter Piiri (esiplaanil vasakult), Enor Niinemägi ja Sven Paulus. Foto: Kristjan Teedema

Supilinlased näitasid iseendale, teistele tartlastele ja mujalt tulnud külalistele kaheteistkümnendat korda ühistegevuse vilju.

Nagu varemgi, käis see muhedalt ja muusika saatel. Kaasa olid tõmmatud Emajõgi koos lodja Jõmmuga, laulvad ja müravad lapsed, vanakraamikaubandus ja tarviliku teabe jagamine. Ja nii ikka edasi ja edasi.

Seekordsed päevad tõid endaga kaasa ühe eriti uudse asja, mida avama algusrongkäik kõigepealt suunduski. Nimelt on IT-mehe Kalev Koppeli ja kunstnik Ago Teedema koostöös ja mõne teise hea inimese kaasabil valminud Kartuli ja Herne nurgale kunagise nurgapoe seinale Tartu praegu ainuke avalik päikesekell.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles