Kevad tuututas tudengid õue

Marju Himma-Kadakas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile hommikul kell 6.15 alustasid kevadpäevade korraldajad tantsu ja tuututamisega Raatuse tänava ja Narva maantee üliõpilaselamute juures.
Eile hommikul kell 6.15 alustasid kevadpäevade korraldajad tantsu ja tuututamisega Raatuse tänava ja Narva maantee üliõpilaselamute juures. Foto: Kristjan Teedema

Tartu kevadpäevad algasid juba siis, kui enamik Tartu linnast veel magas. Eile hommikul kell 6.15 alustasid kevadpäevade korraldajad tantsu ja tuututamisega Raatuse tänava ja Narva maantee üliõpilaselamute juures. Nii meelitati soojast voodist välja sadu tudengeid, mõni alles pidžaamas, mõni alles teel koju eelmise õhtu peolt.

Tudengid said toast välja aetud ja ühes nendega ilmselt ärkasid ka naabermajade elanikud, kuigi tudengipäevade meediajuht Triin Kand märkis, et ükski pahur naaber hommikuse äratuse pärast aknast kurje sajatusi ei saatnud.

Linnakodanikke häirivaid sündmusi seisab sel nädalal ees mitmeid. Eileõhtune öölaulupidu pani proovile Tähtvere elanike kannatlikkuse. Raekoja platsilt kõndis lauluväljakule tuhandeid inimesi. «Kassitoome nõlv oli väga vesine ja sinna inimesi lasta oleks olnud ikka ohtlik,» selgitas Kand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles