Itaalia tulistajal puudus kuritegelik minevik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mae Merusk
Mae Merusk Foto: Erakogu

Umbes pool tundi enne keskpäeva sammus Itaalia peaministri residentsi Palazzo Chigi poole mees, kes võttis välja revolvri ning tulistas sellest kuus lasku.


Tulistamises sai viga kolm inimest: oma perega seal läheduses viibinud rase naine, keda riivas üks kuul, kuid kes õnneks pääses ainult kriimustatud käsivarre ja ehmatusega. Kehvemini läks aga kahel valitsushoonete juures valves olnud karabinjeeril: 30-aastane Francesco Negri sai haavata mõlemast jalast, kuid tema seisund on suhteliselt hea. Negri kolleeg aga, 50-aastane Giuseppe Giangrande sai lasu kaela ning selle tagajärjel selgroovigastuse. Giangrandet opereeriti, tema seisukord on suhteliselt raske ning alles järgnevad päevad näitavad, mis mehest edasi saab. Kergemaid vigastusi said ka mõned ümbruskonnas viibinud inimesed, kes tulistamist kuuldes ja paanikasse sattudes põgeneda püüdsid või tänavale maha viskusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles