Üliõpilased koguvad laste turvakodule raha

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Laste Turvakeskus.
Tallinna Laste Turvakeskus. Foto: Liis Treimann.

Kümned tudengid koputavad sel reedel Tallinna ja Tartu majade ustele, et koguda kogu päeva vältel rahalist toetust Tallinna Laste Turvakeskuse Nõmme tee keskuse muusikainstrumentide toa sisustamiseks.


See turvakodu on ajutine kodu abi vajavatele lastele. Nad satuvad sinna erinevatel põhjustel, kes sõltuvus-, kes koduste probleemide tõttu. Viimastel aastatel on sealt abi saanud üle 2000 lapse.

«Kuigi see on koht, kus lapsed ajutiselt abi ja vanemlikku hoolt saavad, ei ole neil palju võimalusi, et lastele ka rohkem arenguvõimalusi pakkuda. Seepärast meie, Southwestern Co tudengid otsustasimegi korraldada annetuste korjamise projekti ning koguda raha, et nad saaksid endale sisustada muusikaklassi. Neil on küll muusikaõpetaja, aga õpetamisvahendeid ei ole,» teatas tudengite esindaja.

Varasematel aastatel on selletaolise aktsiooni kaudu kogutud kümneid tuhandeid kroone erinevatele mittetulundusühingutele. «Näiteks eelmisel aastal aitasime Ema ja lapse varjupaika Tartus. Tegelikult on seda aktsiooni korraldatud juba neli aastat erinevates Eesti paikades. Tänu tuhandete heade inimeste annetustele on abi saanud paljud abivajajad sellistest organisatsioonidest nagu noorteklubi Handicap, loomade varjupaik ja teised. Sellel aastal mõtlesime siduda aktsiooni lastekaitsepäevaga ja korjata annetusi varjupaigale, mis on loodud kodu ja abi vajavale lapsele,» öeldakse tudengite teates.

Tallinna Laste Turvakeskusele saab annetusi teha ka pangaülekandega:

Tallinna Linnakantselei Finantsteenistus
Viitenumber 5246050050050220
Arvelduskonto 10220066777011
Selgitus: annetus Tallinna Laste Turvakeskusele

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles