Meelis Pastak – korvpallurite maaletooja

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Millised mehed mängivad järgmisel hooajal Tartu Rocki meeskonnas, sõltub paljuski klubi mänedžerist Meelis Pastakust. Just tema on see, kelle suvi kulub suuresti mänguvideote läbivaatamisele ja uute talentide leidmisele.
Millised mehed mängivad järgmisel hooajal Tartu Rocki meeskonnas, sõltub paljuski klubi mänedžerist Meelis Pastakust. Just tema on see, kelle suvi kulub suuresti mänguvideote läbivaatamisele ja uute talentide leidmisele. Foto: Margus Ansu

«Korvpall on mu südames ja see on minu valik,» tunnistab Eesti tuntuim korvpallimänedžer Meelis Pastak, kelle käe all on viimased üksteist aastat kokku pandud Tartu Rocki korvpallimeeskonda.

Nii nagu paljud asjad elus sünnivad juhusest, oli ka Pastaku saamine Rocki mänedžeriks mõnes mõttes ootamatu. «Tolleaegne ülikooli spordiklubi juhatuse liige Meelis Jukk kohtas mind juhuslikult linnas, võttis nööbist kinni ja ütles, et käib selline konkurss, äkki oleks mul huvi,» meenutab Pastak 2002. aasta suve.

Värskelt Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonna lõpetanud Pastak otsustaski kandideerida ning osutus valituks. Sellest päevast alates on Pastak pühendanud oma elu korvpallile, sest muud moodi seda ametit pidada ei saaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles