Kaitseväelased koristasid Rutja rannast 8 tonni prügi

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväelased prügi koristamas. Foto on illustratiivne.
Kaitseväelased prügi koristamas. Foto on illustratiivne. Foto: Mihkel Maripuu

Kirde Kaitseringkonna kaitseväelased koristasid aprilli viimastel päevadel Lääne-Virumaal asuvast Rutja rannast 8 tonni prügi. Samuti koristasid ajateenijad kaitseväe keskpolügooni ning taastasid ringkonna harjutusalasid.

Õhutõrjepataljoni  ajateenijad koristasid esmaspäeval Rutja mereranda. Sealsamas lastakse 8. ja 18. mail õhutõrje raketisüsteemist Mistral ning kahurist ZU-23.

1. jalaväebrigaadi Scoutspataljoni kaitseväelased koristasid kolmapäeval, 1. mail heakorratalgutel kaitseväe harjutusvälju Kloogal ja Piirsalus ning endist raketibaasi Türisalus. Kokku osales talgutel pea 100 Scoutspataljoni võitlejat.

«Kaitseväelase jaoks on loomulik, et kogu prügi võetakse laagrist kaasa ning visatakse vastavasse konteinerisse. Loodan, et ühel päeval on see reegel kõigile selge ning koristustalgute korraldamise mõte kaob ära,» ütles koos ajateenijatega koristustalgutel osalenud seersant Kaur Mank.

Sel nädalavahetusel osalevad 1. jalaväebrigaadi, Kalevi jalaväepataljoni ja staabikompanii ajateenijad «Teeme ära» talgupäeval: pea 100 ajateenijat aitavad koristada Paldiski linna ning Keila ja Harku valda. Samuti lähevad kaitseväelased appi Türisalu külaseltsi talgutele ning aitavad korrastada lisaks Klooga küla ning Paldiski poolsaart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles