Haigla pakkus maovähenduslõikuse ohvritele tuhandeid eurosid valuraha

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Ida-Viru keskhaigla pakkus ebaõnnestunud maovähendusoperatsiooni tõttu surnud naise perele ja teisele patsiendile, kelle elu see operatsioon rikkus, tuhandeid eurosid valuraha, kuid kannatanud keeldusid pakkumisest.

Ebaõnnestunud maovähendusoperatsiooni ohvreid esindava juristi Artur Pärnoja sõnul pakkus haigla, et maksab tüsistuste tõttu surnud Galina perele ja Irinale, kes nüüd peab elama edasi voolikutega, 6000 eurot valuraha, kirjutas dzd.ee.

Kolmandale ebaõnnestunud operatsiooni ohvrile Terezale aga pakkus haigla tasuta arstiabi ja vajadusel ka koduõenduse teenust selle aasta lõpuni. Kui Irinale tehakse seedetrakti taastamise operatsioon, mida naine ise väga loodab, on haigla selle aasta lõpus valmis läbi rääkima võimaliku kompensatsiooni pikendamise üle, aga samuti pakkuma tasuta meditsiinilist abi «mõistlikus ulatuses».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles