Valge naeratus tervisest tähtsam

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgendusplaastreid saab osta ka buduaar.ee-st, kus ei anta kaasa isegi mitte originaalpakendit, vaid ainult kasutusjuhend.
Valgendusplaastreid saab osta ka buduaar.ee-st, kus ei anta kaasa isegi mitte originaalpakendit, vaid ainult kasutusjuhend. Foto: Tiina Kaukvere

Lubatust mitukümmend korda suurema vesinikperoksiidi sisaldusega hambavalgendusplaastreid veebis müüv firma ei tea isegi oma toote omadusi.

Nii ettevõtted kui ka eraisikud kauplevad hambavalgendusplaastritega, mis on suure vesinikülihapendi sisalduse tõttu Euroopa Liidus keelatud või lubatud kasutada üksnes hambaarsti järelevalve all.

Suuhügieenitooteid müüv ettevõte Pacific Trade OÜ kirjutab oma veebipoe Julge Naeratada kodulehel, et firma eesmärk on tõsta inimeste enesekindlust, nii et julgetaks rohkem naeratada ja elust rõõmu tunda. Seda üritab ettevõte saavutada, müües hambavalgendusplaastreid, mis on suure vesinikperoksiidi sisalduse tõttu Euroopa Liidus jaemüügis ja isegi hambaarstikabinettides keelatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles