Küsimusi rohkem kui vastuseid

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Endrekson teenis Pärnus katsevõistlustel ühepaadil esikoha ning tagas endale sellega pääsme EMile.
Tõnu Endrekson teenis Pärnus katsevõistlustel ühepaadil esikoha ning tagas endale sellega pääsme EMile. Foto: Karli Saul

Nädalavahetusel peeti Pärnus traditsioonilised Eesti sõudekoondise katsevõistlused ning kui hooaja edasist käiku silmas pidades sai üht-teist selgemaks, siis tekkis ka mõningaid küsimusi ja õhku kerkis uusi võimalusi.

Tänavuse hooaja eel taas Tatjana Jaansoni käe all harjutama hakanud Tõnu Endrekson näitas Pärnus oma treeningkaaslasele Andrei Jämsäle koha kätte ja tagas endale sellega õiguse startida mai viimasel päeval algaval EMil ühepaadil. Varem on juba otsustatud, et paarisaerulisel kahepaadil asuvad Sevillas toimuvatel Euroopa meistrivõistlustel starti Kaspar Taimsoo ja Allar Raja.  

Seega on mullu Londoni OMil neljapaadil neljandaks tulnud ja Euroopa meistriks kroonitud neliku liikmetest kõige keerulisemas seisus praegu üks Eesti koondise teenekamaid mehi Andrei Jämsä, kes jäi katsevõistlustel Endreksonile kindlalt alla, ja seega polegi teada, millisesse paati mees nüüd istub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles