Loeb alistas taas Ogieri

Jaan Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantslane Sebastien Loeb võib küll olla suure spordiga lõpetanud, kuid ikka on ta maailma parim sohver. Igatahes Argentina MM-rallil polnud talle vastast. Tõsi, Loebi päästis see, et kaasmaalane Sebastien Ogier käis korra teelt väljas ja pidi lisaks ühel katsel kümme kilomeetrit tühja esirehviga kihutama. Ent see näitabki tasemevahet – ühel on probleeme, teisel mitte.

«Suurepärane tunne on võita Argentina rallil kaheksandat korda,» tunnistas Loeb. «Võit ei tulnud kaugeltki lihtsalt, sest Ogier oli väga kiire, kuid eelviimasel päeval suutsin olla temast kindlam. Keeruline oli starti tulla, kui kõik räägivad Ogieri ja minu vägikaikaveost.»

 Ogier sõnas, et tunneb pettumust, sest ei suutnud rallit võita, kuid samas on teise koha punktidega rahul: «Auto on küllalt uus ja keerulistes oludes tekib muresid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles