Efektsed muusikalinumbrid varjutasid läbiva loo

, Teatriteaduse tudeng
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavastuse lõpuks muudab Sandy (Getter Jaani, keskel) oma hea tüdruku imagot ja tuleb tantsu vihtuma seksikas läikivas kostüümis, et Dannyle (Uku Suviste, tantsib Sandy paremal käel) ja poppide noorte kambale muljet avaldada.
Lavastuse lõpuks muudab Sandy (Getter Jaani, keskel) oma hea tüdruku imagot ja tuleb tantsu vihtuma seksikas läikivas kostüümis, et Dannyle (Uku Suviste, tantsib Sandy paremal käel) ja poppide noorte kambale muljet avaldada. Foto: Alan Proosa

Georg Malviuse lavas­tatud noortemuusikal «Grease» Vanemuise teatris rihib noore publiku püüdmise poole, mida tõestab ka peaosaliste valik.

Linnahallis 2004. aastal Andres Dvinjaninovi käe all esietendunud «Grease´i» võtmesõnaks oli stiilipuhtus. Tema lavastus oli lahendatud nostalgilises viiekümnendate Ameerika stiilis. Seda nautisid nii teismelised kui ka vanem publik, kes oma esimesed armuvalud ammu läbi elanud.

Joviaalne trupp

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles