Võru tänava ots läks suve lõpuni kinni

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimaja ristmiku ümbersõit.
Postimaja ristmiku ümbersõit. Illustratsioon: Graafika: TPM

Idaringtee ehituse tõttu suleti eile pärastlõunal postimaja juures Võru tänav. Ajutine liikluskorraldus jääb kehtima augusti lõpuni, kui peaks valmima Võru tänava viadukt.

Linnast väljuval suunal saavad sõidukijuhid valida edaspidi ümbersõiduks kas Aardla-Roopa või Jalaka-Ringtee marsruudi. Ülenurme poolt kesklinna suunas käivad ümbersõidud Ringtee ja Jalaka tänava ajutise ringristmiku kaudu. Võru maantee ja Ringtee tänava vaheline liiklus on suunatud uuele ühendusteele, mis kulgeb Statoili bensiinijaama tagant.

Linna teede- ja liikluskorralduse peaspetsialisti Toomas Henno hinnangul jääb linna sissesõit ümberkorraldustest hoolimata üsna rahuldavaks, sest suuri takistusi ei ole. «Need, kes sõitsid enne linna sisse Võru tänava kaudu, peavad nüüd kasutama Ringtee tänavat. Selleks tuleb enne Statoili keerata uuele ringteele,» selgitas Henno. Ta lisas, et ka bensiinijaamale saab edaspidi juurde vaid uuelt ühendusteelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles