Rain Uusen: ja vot teemegi ära!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Uusen
Rain Uusen Foto: SCANPIX

Iga-aastase ärategemise kampaania järel ja vaimus võiks soovitada, et teeme sel kevadel-suvel ilma igasuguse pealesunnitud kampaaniata korda ka oma koduaiad-terrassid-abiruumid. Ja hoiame neid korras nii, et mööda minnes oleks terve sooja hooaja vältel ilus vaadata ja eeskuju võtta ning talve saabudes oleks hea aed ja kõik muu taas unele sättida, lihtsalt ja mugavalt.

Jagame kinnisvara ja ehituse teemalehes järjest enam praktilisi soovitusi ja nõuandeid praktikutelt endilt – kinnisvaraturu teemadel on palju heietatud ja luuletatud, nüüd on aeg vaadata oma kodu taas praktilisema pilguga.

Seejuures tuleb muidugi tunda nii kirjutamata kui ka ammu seadusteks kirjutatud reegleid ja tavasid. Kevadel, kui näpud sügelevad, või suvel, kui lehtinud puud vaatevälja hakkavad varjama, tuleb ikka siin-seal ette, et keegi tõmbab sae käima ja muudab silmailuprobleemi silmagi pilgutamata personaalseks küttelahenduseks. Kirjutame sel korral seetõttu pikemalt, et kuigi metsi majandataksegi raietööde kaudu, tuleb siiski iga puud ja metsatukka väärtustada nii linnas kui maal, ning selgitame veel kord, kust ja milliseid pabereid enne puude langetamist tuleb küsida ja vormistada. Mõtleme enne, ja siis teeme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles