Salapärased inimröövid said õnneliku lõpu

Liisa Tagel
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2003. aastal kadunud Amanda Berry (keskel) kohtus haiglas pärast kümneaastast lahusolekut oma õega, pildil on ka Berry vangistuses sündinud kuueaastane tütar.
2003. aastal kadunud Amanda Berry (keskel) kohtus haiglas pärast kümneaastast lahusolekut oma õega, pildil on ka Berry vangistuses sündinud kuueaastane tütar. Foto: AFP/SCANPIX

Kümmekond aastat kadunud olnud ameeriklannad leiti elusana ühest kõrvalisest majast Clevelandis.

«Ma teadsin, et midagi on valesti, kui kena väike valge tüdruk jooksis musta mehe käte vahele,» ütles Ameerika Ühendriikides Ohio osariigis Clevelandis elav Charles Ramsey, kes kohaliku aja järgi üleeile õhtul päästis naabermajast kolm kümmekond aastat kadunud olnud noort naist ja kuueaastase tüdruku, kes on ühe naise tütar.

Naiste appihüüdmist kuulnud ja neile appi läinud Ramsey, kes pidas abipalujat algul koduvägivalla ohvriks, lõhkus maha maja ukse ning üle tee elav Anna Tejeda laenas sealt välja tulnud naisele politseisse helistamiseks telefoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles