Tallinnas on sagenenud väikepoodide relvaähvardusel röövid

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas on sagenenud väikepoodide relvaähvardusel röövid
Tallinnas on sagenenud väikepoodide relvaähvardusel röövid Foto: AFP / Scanpix

Politsei- ja piirivalveameti Põhja prefektuuri teatel sai politsei 7. mail teate Arbu tänaval toimunud röövimisest. Mees röövis keldripoest ligi 50 eurot ähvardades relvataolise esemega.

Samal kuupäeval toimus Tallinnas veel kaks röövimiskatset. Üks Kopli tänaval ja teine Vikerlase tänava pandimajas.

Varasemalt on Tallinna Postimees avaldanud PPA teateid teistestki relvastatud röövidest. Möödunud nädalal rööviti apteeki relvaähvardusel, saagiks langes 235 eurot sularaha. Veel sel nädalal kirjutasime röövist Lasnamäel, kus noormees röövis poest 150 eurot, samuti relvaähvardusel.

Inimestel, kes on juhtumeid pealt näinud või oskavad muul moel anda infot, mis võiks aidata kurjategijat tabada, palub PPA võtta ühendust politseiga numbril 5690 4272.

Priit Pärkna, Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht:

«Relvaga ähvardades raha röövimine on väga raske kuritegu, mille avastamisse panustame täie jõuga. Töötame pingsalt selle nimel, et tabada sellise kuriteo toimepanijad võimalikult kiiresti. Kurjategijate tabamise nimel töötavad mitmed kriminaalpolitseinikud. On oluline rõhutada, et sellist liiki kuriteod saavad Eestis pea alati avastatud. Pingutame selle nimel, et see saaks tehtud võimalikult kiiresti. Sellise kuriteo eest näeb seadus ette kuni 15-aastast vangistust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles